Krijg meer rust en energie

R

De 9 stappen naar een relaxter docentenleven

R

Vragen die je jezelf kunt stellen om de volgende stap naar meer balans te zetten

R

De meest effectieve manier voor optimale persoonlijke groei

R

Hoe je je fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel verder kunt ontwikkelen

R

Hoe je dicht bij jezelf en je eigen wensen en verlangens kunt blijven

 Wanneer je de balans wilt ervaren waar je zo naar verlangt, moet je eerst weten welke stappen je kunt gaan zetten. Met het e-book en de bijbehorende uitleg in de video kom je er achter hoe jouw weg naar meer focus, energie en plezier er voor je uit ziet. Dan kun je vervolgens actie ondernemen om je situatie te gaan verbeteren. Dus zet nu de eerste stap naar een relaxter docentenleven!

‘Als docent weet ik waar je tegen aan loopt in het onderwijs’

Ik werk sinds 2011 als docent en coach op een hogeschool. Vanwege de hectiek ging ik het eerste jaar bijna kopje onder. Vanaf dat moment ben ik gaan ontdekken hoe ik bepaalde zaken anders aan kon gaan pakken. Ik ben nu veel meer in evenwicht en sta met beide voeten stevig op de grond. Daardoor kan ik keuzes maken die goed bij mij passen. Dat geeft me een duidelijke focus en rust. En meer plezier in het werk. 

Wat anderen over mij zeggen..

“Door de juiste vragen te stellen, laat Charon je zelf tot inzicht komen. Door haar rustige en open benadering voel je je al snel op je gemak. De ontwikkeling die ik heb doorgemaakt tijdens het coachingstraject, heeft een positieve invloed gehad op verschillende gebieden in mijn leven”. 

M.B. Kerndocent, Hogeschool Rotterdam

“Ik heb Charon leren kennen als een enthousiaste coach die van aanpakken weet, betrokken is bij haar klanten en doelgericht werkt. Charon heeft oog voor detail en weet haar klanten te motiveren en in beweging te krijgen.

        M.Freriks, Directeur ID Plein 

Wil jij ook een relaxter docentenleven?

Download dan nu het e-book en ontdek de 9 stappen!

Download het e-book

Bekijk hoe je in 9 stappen van stress naar meer balans kunt komen.

Je hebt je met succes ingeschreven!