Wat kan ik voor je betekenen?

Plan een gratis persoonlijk gesprek in

Vaak is het al heel fijn als er iemand is die in eerste instantie alleen maar naar je luistert. Zonder direct advies te geven en met oplossingen te komen. Iemand die aanhoort wat jou op dit moment bezig houdt. En die begrijpt waar je tegen aan loopt. Ik weet als geen ander waar je als docent allemaal mee te maken hebt en hoe lastig sommige situaties kunnen zijn. Wil jij je ei bij me kwijt en kijken wat ik voor je kan betekenen? Dat kan! Boek gerust een gratis persoonlijk gesprek in van 30 minuten.

Plan een dag en tijdstip en dan kun je van mij een telefoontje verwachten. 

Ik ga zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in het privacybeleid.

Download het e-book

Bekijk hoe je in 9 stappen van stress naar meer balans kunt komen.

Je hebt je met succes ingeschreven!